ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

CLOSE

2o Bdtk Open Βeach Volley Τournament

2o Bdtk Open Βeach Volley Τournament

Είναι αυτή η εποχή που το μόνο που θες είναι να είσαι έξω με φίλους ή στην παραλία και να απολαμβάνεις την ημέρα σου και γιατί όχι... συνδυάζοντας το με γυμναστική. Βέβαια επειδή ακριβώς είναι καλοκαίρι, ίσως θέλεις να τα συνδυάσεις όλα μαζί – καφές, παραλία, ηλιοθεραπεία και γυμναστική...Ο λόγος ακούει στο όνομα Beach Volley και ναι είναι το απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού. Αν αφιερώσεις λίγη ώρα στο Beach Volley, η ενέργεια, η ζωντάνια και το κέφι που θα σου χαρίσει η επαφή με το άθλημα, όχι απλά θα σε ξεσηκώσει, αλλά πιθανότατα δεν θα θέλεις να γυρίσεις σπίτι σου, αναζητώντας που θα συνεχίσεις την ημέρα σου μετά την παραλία.Yποδοχή, πάσα, μπλοκ, καρφί, πόντος και καλλίγραμμα κορμιά είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το αγαπημένο παιχίδι όλων μας.
Αυτό που κάνουν οι παίκτες φαντάζει εύκολο όμως είναι αρκετά πολύπλοκο και δύσκολο καθώς συνδυάζει αντοχή, έκρηξη, ταχύτητα, δύναμη και γρήγορη σκέψη. Μην πτοείσαι εξάλλου δεν απαιτεί κανείς από εσένα να γίνεις ο Mr Skyball. Απλά μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις την τύχη σου στο φιλέ το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαγιό μια μπάλα και όρεξη για αδιάκοπο τρέξιμο και βουτιές, σίγουρα θα το διασκεδάσεις.

Την διεξαγωγή ενός τέτοιου tournament που έλαβε μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρακολουθήσαμε στο KVB (Kalamata Beach Volley) το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Το Bodytalk Open Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξήγχθη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του KVB και με φόντο την παραθαλάσσια θέα της Καλαμάτας αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν την ξαπλώστρα τους για να παρακολουθήσουν τους αγωνιζόμενους.

Εκτός από τα εντυπωσιακά καρφιά, τα μπλοκ και τις βουτιές στην άμμο, το Beach Volley είναι fun. Με δυνατή μουσική, καλοκαιρινή διάθεση και με ένα παγωμένο τσάι στο χέρι ο κόσμος έδειχνε να απολαμβάνει με ενθουσιασμό την εξέλιξη του αγώνα.
Την επόμενη φορά να είσαι και εσύ εκεί, μέχρι τότε "Train for pleasure".
Υ.Γ. Skyball: Το σερβίς που στέλνει την μπάλα ψηλά πάνω από το δίχτυ και ευθεία κάτω.